visual kei rock shock festival, lilla syster

Hej jag har inte uppdaterat på ett tag för jag har haft jättemycket att göra det har vart allt ifrån läxor till att jag har varit sjuk. Men iallafall jag har varit i stockholm och var på visual kei rock shock festival och de som fanns där var aikoe, batar, kerbera, madmans espirit och Nana:[shi]. (lånad bild)
och vi ( jag och min kusin)  hade fotat med några av artisterna, vi var där för att se kerbera men vi hade dock oturen att nåt blev fel när de fixade i lokalen så vi fick komma in en halvtimme senare än vad vi egentligen skulle, vi skulle fått komma in 18:00 men det blev 18:30 pga problem i lokalen och det gjorde att vi inte hann se kerbera på scen vilket var synd, men vi fick iallafall träffa seike och det var jag glad för.
En bild på min kusin,seike och mig sorry för suddig bild men nåt hände med kameran.
detta är vi med gruppen aikoe dem är jättebra rekomenderar dem (sorry för suddig bild).
vi med kitcha(sorry för suddig bild) men vi hade jättekul iallafall. Sen typ 23 nog skulle vi springa till tbanan och skulle hem och eftersom att jag bor i en annan stad skulle jag till tåg stationen, när jag var där fick jag fick jag typ panik för jag hittar inte i stockholm, men sen så hittade jag till mitt tåg med lite hjälp. sen när jag kom hem så somnade jag istort sett, samma dag innan jag skulle till konserten i stockholm så fick jag träffa min nyfödd lillasyster, som är jättesöt och det är min första lillasyster jag har bara småbröder annars
(bild lånad från google)
sen har jag varit på en halloween fest som typ spårade och jag mådde dåligt så jag åkte hem, jag har har även hämtat min student hatt och glas. Sen så har jag varit sjuk och sånt, vi har haft gymnasie arbete och så som har vart stressigt men det går bra ändå, måste gå nu så skriver mer sen.